Početna O nama Kontakt Lokacija Ponuda
Sredstva za skidanje stare boje


HEMPEL'S PAINT REMOVER 9936 efikasno je sredstvo za skidanje starih jednokomponentnih premaza. Ne oštećuje gelcoat, može se upotrijebiti za skidanje boje na plovilima od stakloplastike, kao i na ostalim plastičnim površinama.
Kod starih i debljih premaza postupak ćete morati ponoviti. Nanosi se kistom u dva do tri sloja, ovisno o debljini stare boje koju želite ukloniti. Nakon najviše 15 minuta, staru boju skinite drvenim strugačem. Nakon primjene ovog sredstva površinu očistite obiljem slatke vode. Pri radu obavezno koristite zaštitne rukavice. U slučaju da sredstvo ipak dođe u dodir s kožom isperite ta mjesta s dosta vode.

Pakiranje: 0,75 litara

HEMPEL'S ABSENTA 9959 vrlo je efikasno sredstvo za skidanje stare boje. Otapa sve vrste boja i lakova. Ne upotrebljava se za skidanje boje na plovilima od stakloplastike niti na ostalim plastičnim površinama. Nanosi se kistom u debelom sloju.
Nakon 10 do 20 minuta, kad se stara boja namreška, skinite ju strugačem. Nakon primjene ovog sredstva površinu očistite obiljem slatke vode. Za rad s ovim sredstvom koristite zaštitne rukavice. U slučaju da sredstvo ipak dođe u dodir s kožom operite ta mjesta u dosta vode.

Pakiranje: 0,75 litara
Povratak...
Bojanje drva
Copyright 2008, by T - S COLOR         Tramot IT Industrija