Početna O nama Kontakt Lokacija Ponuda
Propeleri i pete motora


Kako motori tako i propeleri i pete motora zahtijevaju odgovarajuću zaštitu. Novi i neobojani propeler treba najprije očistiti i odmastiti korištenjem proizvoda HEMPEL'S DEGREASER 9961, isprati i otprašiti.
Na čistu i suhu površinu preporuča se nanošenje jednog premaza HEMPEL'S PROP-PRIMERa 101EX antikorozivnog temelja u aerosolu, koji će biti temelj za zaštitu i nakon toga još jednog premaza čime će se postići glatka i jednoobrazna površina. Prije nanošenja treba zaštititi anode i dobro protresti proizvod. Nakon toga nanesite antivegetativni premaz u aerosolu, HEMPEL'S PROP-AF 712EX, u nekoliko premaza.

Premazi naneseni raspršivanjem daleko su tanji od onih koji se dobivaju drugim metodama te se preporuča da se iskoristi cijeli sadržaj pakovanja kako bi se dobila odgovarajuća debljina odnosno zaštita. Kod ranije nanesenog antivegetativnog premaza potrebno je najprije odstraniti staru boju.
Zatim se preporuča površinu lagano izbrusiti te očistiti i odmastiti proizvodom HEMPEL'S DEGREASER 9961, te isprati slatkom vodom i nanijeti jedan premaz HEMPEL'S PROP-PRIMERa 101EX.

Kao naredni premaz nanijeti HEMPEL'S PROP-AF 712EX. Za propelere (brončane i aluminijske) na kojima želite zaštitu a da se pritom vidi originalna boja, novu površinu treba najprije očistiti i odmastiti HEMPEL'S DEGREASERom 9961, te upotrijebiti jedno pakovanje bezbojnog premaza u aerosolu HEMPEL'S PROP-CLEAR 076EX.
Povratak...
Bojanje drva
Copyright 2008, by T - S COLOR         Tramot IT Industrija