Početna O nama Kontakt Lokacija Ponuda
Premazi za zaštitu tikovine


Zbog odlika tikovine, koja je bogata prirodnim uljima, Hempel je posebnu pažnju posvetio upravo zaštiti te vrste drva. HEMPEL'S TEAK CLEANER 6754 prašak je za čišćenje i osvježavanje izgleda tikova drva. Formuliran je posebno za velike površine, poput paluba. Ne oštećuje stakloplastiku, obojene i lakirane površine. Uklanja mrlje od hrđe i druge vrste mrlja.

Pakiranje: 0,75 litara

HEMPEL'S TEAK OIL 6757 formuliran je na temelju prirodnog ulja koje naglašava boju i ljepotu tikovine bez zamašćivanja. Zbog velike sposobnosti prodiranja u površinu, tikovina postaje otpornija na morsku vodu i atmosferske utjecaje. Može se koristiti na novom i ranije zaštićivanom tikovu drvu, na unutrašnjim i na vanjskim površinama. Ne smije se koristiti za lakirano drvo!

Pakiranje: 0,75 i 2,5 litara

HEMPEL'S TEAK COLOUR RESTORER 6746 napravljen je na temelju posebnih prirodnih ulja s pigmentima. Vrlo dobro prodire u tikovinu i daje drvu novu boju. Koristi se na unutrašnjim i vanjskim površinama, na novom i na ranije zaštićenom tikovu drvu. Ne upotrebljava se za lakirano drvo.

Pakiranje: 0,75 litaraPovratak...
Bojanje drva
Copyright 2008, by T - S COLOR         Tramot IT Industrija