Početna O nama Kontakt Lokacija Ponuda
Osnovne napomene


Hempel je tvrtka poznata u svijetu kao proizvođač visokokvalitetnih premaza za zaštitu brodova. Od osnutka 1915. godine naš je moto "Quality & Service", odnosno "kvaliteta i usluga". Tu ideju vodilju Hempel slijedi i danas, kad su naši proizvodi prisutni širom svijeta: boju proizvodimo u 20 tvornica, isporučujemo je s više od 130 skladišnih punktova, uz podršku 47 prodajna ureda!
U Hempelovim se kontrolnim i razvojnim laboratorijima ispituju i razvijaju nove formulacije i tehnologije kako bismo održali najviši nivo cijele palete naših proizvoda, koji pored visokih standarda kvalitete moraju udovoljiti i ekološkim zahtjevima.

Hempel Umag je tvornica s certifikatima o kontroli kvalitete ISO 9001/2000 i ISO 14001/2004 te slijedi svjetske ekološke trendove.

Ovaj priručnik pružit će vam osnovne informacije o Hempelovim premazima za jahte i načinu na koji ih valja koristiti. Sve dodatne informacije o programu za jahte, specijalnim premazima, pripremi za nanošenje boje ili o samom postupku bojenja potražite u najbližem Hempelovom uredu ili trgovini specijaliziranoj za prodaju Hempelovih boja gdje vas čekaju sveobuhvatna pomoć i besplatni tehnički savjeti naših stručnjaka.

Povratak...

Bojanje drva
Copyright 2008, by T - S COLOR         Tramot IT Industrija