Početna O nama Kontakt Lokacija Ponuda
Bezbojni lakovi


Bezbojne lakove upotrebljavamo kad želimo da drvo zadrži svoj izgled, ali da ipak bude zaštićeno na odgovarajući način. U pravilu se na novo i čisto drvo nanosi četiri do pet premaza laka. Jahte kojima se divimo zbog lijepa izgleda često imaju 10 do 13 premaza.

LAK ZA ČAMCE 0210 je sjajan bezbojni alkidni lak. Preporuča se kao zaštita i ukras na novom ili ranije lakiranom drvu, na unutrašnjim ili vanjskim površinama. Dobro prodire i liježe uz drvo, lako se nanosi kistom ili špricom, izvanredno je otporan na atmosferske utjecaje. Također prati prirodno stezanja i rastezanja drva. Međupremazni je interval između dva premaza laka najmanje 16 sati, a naviše sedam dana.

Izgled: bezbojni, sjajni
Pakiranje: 0,75 litara


HEMPEL'S MARINE VARNISH 0222 sjajni je bezbojni lak za sve drvene površine, koji se koristi iznad vodene linije. Ako ga nanesete u određenom broju premaza i debljini filma, dobit ćete jako čvrst film izrazito otporan na habanje, sjajnog izgleda. Međupremazni je interval između dva premaza laka najmanje šest, a najviše 48 sati.

Izgled: bezbojni, sjajni
Pakiranje: 0,2 i 0,75 litara


HEMPEL'S MAT MARINE VARNISH 0228 bezbojni je lak u mat verziji za drvene površine iznad vodene linije. Za mat izgled, koristite ga u posljednja dva premaza, za polusjajan miješajte ga s HEMPEL'S MARINE VARNISHem 0222.

Izgled: bezbojni, mat
Pakiranje: 0,2 i 0,75 litara


HEMPEL SELECTA DIAMOND VARNISH 051HR dvokomponentni je zaštitni i dekorativni bezbojni lak. Odlikuje ga trajnost, izgled poput ogledala, te odlična otpornost na atmosferalije. Sadrži UV filtre. Prvenstveno je namijenjen zaštiti drva koje previše "ne rade" (tikovina i slična egzotična tvrda drva), šperploča, a može se koristiti i za metal. Može se aplicirati i povrh starog laka drugog tipa pod uvjetom da je stariji od jedne godine, te da dobro prijanja uz podlogu (poželjna je proba na manjoj površini).

Izgled: bezbojni, sjajni
Pakiranje: 0,75 litara
Povratak...
Bojanje drva
Copyright 2008, by T - S COLOR         Tramot IT Industrija